Beoordelingen van De Nachtboodschap Groningen

Recente recensies

5.0
Roel
gisteren

De boodschapjes die vorige keer vergeten waren hebben ze nu keurig afgeleverd, geen klachten dus, prima zo, meer dan prima eigenlijk :)

Goon
27 september 2022

Altid netjes op tijd so van uit westindischekade

Sheila van der zee
26 september 2022
Roel
23 september 2022

Voor het eerst dat ik me beklaag: De helft van de bestelling is niet geleverd.

Roel
22 september 2022

Keurig op tijd, altijd goed gehumeurde bezorger(s)

laurens
20 september 2022

Goed.

Roel
18 september 2022

Lekker vlot, niks mis mee.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robin
13 september 2022
Roel
10 september 2022

Mooi op tijd (ik had heel laat besteld) de altijd goedlachse bezorger is bijzonder vriendelijk en dat om 3.15 uur!

Marin de vos
9 september 2022

Goede service en aardige bezorgers.

L. Somboek
6 september 2022
Yvonne Groen
2 september 2022

Keurig netjes

roel
1 september 2022
roel
22 augustus 2022
Laurens
17 augustus 2022

De bezorging is top! Maar assortiment kan beter. Meer bier en ruimere mogelijkheden om voordelig eten in te kopen zijn welkom

roel
13 augustus 2022

Niks te mekkeren zoals gewoonlijk :)

Roel
1 augustus 2022

De aardige jongen was er supersnel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martin
30 juli 2022

Snel geleverd, bestelling was compleet en de bezorger was super vriendelijk. Blijft mijn plek om te bestellen wanneer ik te lui ben om de deur uit gaan s avonds!

roel
26 juli 2022
Roel
19 juli 2022
Roel
15 juli 2022

Keurig op tijd ondanks het late tijdstip, zeer vriendelijke bezorgerger.

Gezina Hamersma
10 juli 2022

Goede service!

Pento
10 juli 2022

Helemaal top !

Ms
9 juli 2022

Duurt lang

Jento
8 juli 2022

20 min te laat. Ijsje was gesmolten.

Jane
7 juli 2022

Prima en op tijd.

Roel
5 juli 2022
roel
1 juli 2022

Mooi op tijd, ik ben klachtenloos.

Noa
21 juni 2022

Toppers ❤️

Em
17 juni 2022

Snelle bezorging en service! Zeker een aanrader!

K
16 juni 2022

Snel en vriendelijk

Robin
12 juni 2022

Ze geven aan wanneer de bezorger onderweg is. En wanneer er ongeveer geleverd word. Echter is deze indicatie volledig fout. Wanneer ik bericht krijg dat de bezorger onder weg is. Verwacht ik maximaal een half uur. Niet 1uur ook duurde het behoorlijk lang voordat de bestelling bevestigd werd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roel
10 juni 2022

Snelle service, vriendelijke bezorger, niks mis mee.

Jeffrey
9 juni 2022
Camiel
6 juni 2022
roel
6 juni 2022
Erik Stellinga
1 juni 2022

Binnen een half uur bezorgd, toppie!!!!

Roel
30 mei 2022

Snelle bezorging, vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roel
29 mei 2022

Niks op aan te merken.

Petra
23 mei 2022
roel
18 mei 2022

Keurig op tijd, vriendelijke bezorger.

Meijerhof
15 mei 2022
Roel
10 mei 2022

Niks mis mee

roel
7 mei 2022

Koekoeksklokken zijn er niks bij.

Yvonne
4 mei 2022

Helemaal top!

hulde
28 april 2022
Jan
24 april 2022

Top bedrijf en snel en vriendelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

goed
22 april 2022
Roel
21 april 2022

never complaints

Roel
19 april 2022

Zeer snel was ie hier, Overtoom is er niks bij.

Paul peters
18 april 2022

Helemaal top! We waren bijna bierloos en jullie hielpen ons uit de brand 100 % tevreden en snel weer bestellen

Danny
17 april 2022
peter
16 april 2022
Roel
15 april 2022

Keurig op tijd, keurige bezorger zoals altijd, de vriendelijkheid zelve. Mocht je ooit zonder bier komen te zitten zijn dit de reddende engels (of duits?)

Martijn Niemeijer
12 april 2022

Deze bestelling was geannuleerd (met goede reden door hun). Alleen geld nogsteeds niet terug gekregen

Roel
8 april 2022

Veel te vroeg die arme jongen :) Dat wil ik niet weer hoor, heb liever dat ze veel te laat komen.

BH
6 april 2022
A. Stel
3 april 2022

De bestelling is van begin tot correct gedegen vriendelijke levering super gegaan. Top 👍 .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daniel
3 april 2022

Ik bestel hier regelmatig, altijd snelle en vriendelijke bezorging. Ga zo door toppers!

roel
2 april 2022

Ipv tandpasta kreeg ik een tube aambeienzalf, beetje rare smaak in de bek nu.

Joris Speelman
25 maart 2022

Aardige gasten, snelle bezorging. Goede site voor Nachtboodschappen!

Erik Stellinga
24 maart 2022
Ikke
23 maart 2022
Patrick John de Bie
22 maart 2022

Top! Ze hebben het helemaal goed gemaakt met gisteren!!! 100% topservice, altijd al, alleen door drukte 1x flink laat komen hebben ze super netjes afgehandeld, dus alleen maar 5 ***** voor jullie!!!

Roel
21 maart 2022

Er ging wat mis, mijn eigen fout :( toch netjes opgelost

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patrick John de Bie
21 maart 2022

Meer dan 1u 35 minuten is wel iets te lang ja, ik had nog expres al besteld toen ik klaar was met werken, zodat ik niet al te lang hoefde te wachten vanaf dat ik thuis was, en dat was 13 minuten later, en moest daarna alsnog 1,5 uur wachten 😖

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A
17 maart 2022
Roel
15 maart 2022

Bla bla bla bla bla, ik geloof dat ik nu wel duidelijk ben. :) Ik bestel bijna dagelijks ivm privé-omstandigheden vandaar mijn vele recensies, heb nooit klachten, behalve dat de bezorger 11 paar schoenen heeft.

K
12 maart 2022

Snel geleverd, vriendelijk contact.

Roel
6 maart 2022
Erik Stellinga
3 maart 2022

Supersnel en vriendelijke bezorger

Roel
3 maart 2022

Niets te laat en tóch vriendelijk (Ja... ík dan hè) :)

Roel
24 februari 2022

Keurig op tijd en ze vergeten ook nooit iets helaas, dan had ik tenminste iets om over te zeuren.

Emilia
23 februari 2022

Goede service, optijd en vriendelijke bezorging, altijd daar als je ze nodig hebt!

R. Valkenburg
23 februari 2022

Snelle bezorging en een super vriendelijke bezorger!

L
21 februari 2022

Goede service en netjes bezorgd

Roel
19 februari 2022

Ondanks de storm prima op tijd, beste jongens daar!

Jimme
17 februari 2022

Tja Keizerskroon is niet zo lekker als Hertog Jan maar qua prijs/kwaliteit prima te drinken, en de bezorger was eerder dan op tijd. Ook helemaal top deze keer dus!

Roy Ijpma
16 februari 2022
Roel
15 februari 2022

Hap hap hap, daar is de nachtboodschap!

Nataniël C. Monas
15 februari 2022

Snelle bezorging door vriendelijk personeel

Maaike
13 februari 2022
J.
12 februari 2022
Roel
5 februari 2022

Bedankt voor die bloemen!

Roel
1 februari 2022

Zeer aardige bezorger, ook heel beleefd. Daar moeten die jongens het van hebben, hoe kun je nou de kwaliteit als je gewoon krijgt wat je bestelt? Kortom.... ga zo door kerels.

Roel
29 januari 2022

Die sympathieke jongens doen alles in hun ééntje, heb ik groot respect voor en dan zijn ze nóg op tijd.

Lau
29 januari 2022

Duurt wel wat langer dan aangeven wordt, meestal binnen een uur. Verder prima service!

laurens
29 januari 2022

Altijd goed. Bedankt.

Roel
26 januari 2022

Keurige bezorger, op tijd en vriendelijk, wat wil je nog meer?

Harma Lingbeek
23 januari 2022

Geweldig een van de weinigen die ook sigaretten mee bezorgen.

Anoniem
22 januari 2022

Ik heb geen bestelling ontvangen.

Anko
21 januari 2022

Wederom top!

Anko
19 januari 2022
Sarah jane
18 januari 2022
Sieny Mellema
14 januari 2022
Sieny
13 januari 2022
Roel
12 januari 2022

Supersnelle, supervriendelijke bezorging.

Kian
12 januari 2022
Sharida
12 januari 2022
Lesly
11 januari 2022

Ik kreeg na ruim een half uur het bericht via mail dat ik een verkeerde bestelling had gedaan. Terwijl ik gewoon een orderbevestiging had ontvangen. Voor meer info moest ik een 06 nr bellen waarop vervolgens niemand te bereiken was. Op mijn mail terug werd niet gereageerd. De bestelling kwam niet. Dus ehhh 1 ster en hier bestel ik niet weer.

Sieny Mellema
9 januari 2022
Nick
8 januari 2022

2 uur op een bestelling wachten is niet oké, een systeem van actuele bezorgtijd zou een idee kunnen zijn, ga helaas niet weer snel bestellen op deze manier

Arjan
8 januari 2022
Danny
7 januari 2022

Altijd even goed het aantal checken als er tasjes kapot gaan

Biervanhier
6 januari 2022
Roel
5 januari 2022

Netjes op tijd, uiterst vriendelijke bezorger, ik heb nooit klachten over di bedrijf, ook al had ik ze wel dan zou ik het nóg niet melden :)

jij
3 januari 2022
S
3 januari 2022
Kkeizer
2 januari 2021

👌😊

R
31 december 2021
Nathalie
30 december 2021

Super dankjewel

Marije
30 december 2021
Laurens
25 december 2021

Jullie doen het goed!

Arjan
23 december 2021

Volgende keer telefoon op nemen en het was meer dan 1,5 uur te laat dus even laten weten als het later komt

Roel
23 december 2021

Zeer snelle bezorging en zo.

Amir
23 december 2021

Snelle levering

danny
23 december 2021

87263NKQ komt deze bestelling ook nog binnen of vandaag niet meer

Roel
21 december 2021

Snelle bezorging, ga zo door!

Roel
17 december 2021

Lekker op tijd, geen klachten.

Roel
13 december 2021

Piep

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carsten
11 december 2021

Snel en keurig afgeleverd!

Roel
10 december 2021

Niks mis mee.

Micky
9 december 2021

Supersnelle levering en goede wijn.

Lisa
9 december 2021

Altijd super vriendelijke bezorgers. De nachtboodschap heeft me meerdere keren uit de brand geholpen. En zeker nu de supermarkten al om 20:00 gesloten zijn. Daarvoor ook al jaren trouwe klant geweest. Topbedrijf!!

roel
4 december 2021

ik zie geen verbeterpunten, daarmee is de kous af

Laurens
4 december 2021

Prima

M.
4 december 2021

Veel te laat.

Leonie
2 december 2021

Aardige bezorger en goed geleverd

Ronald
30 november 2021
Eva
30 november 2021

40 min te laat (ook telefonisch niet bereikbaar) maar wel vriendelijke bezorging en prima assortiment.

Ella
29 november 2021

Bestelling niet ontvangen. 3 uur geleden besteld en niemand neemt op

Evelien
29 november 2021

Helemaal top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeen
28 november 2021

Duur, maar op afgesproken tijd

roel
27 november 2021

keurig allemaal, vriendelijke bezorging

13378
27 november 2021
Jesse
26 november 2021

Erg fijne service!

R en N
22 november 2021

Peuken zijn lekker, blikjes wel los, beetje moeilijk opruimen. Drinken ging wel makkelijk!

Roel
21 november 2021

Zoals gewoonlijk: Op tijd en zeer vriendelijke bezorging.

Coco
21 november 2021

5 uur geleden besteld maar nog niks ontvangen en wel betaald..

Bas
20 november 2021

De bestelling was veel te laat. We hebben verkeerde producten ontvangen zelfs dingen niet gekregen zoals sigaretten. Als je ze wilt bellen zijn ze niet te bereiken.

Jan-Willem
18 november 2021

Prima

Hoi
17 november 2021

Ze bezorgen vrij langzaam

Sieny Mellema
15 november 2021

Geen verbeterpunten. Een zeer vriendelijke jongeman brengt het. Meestal tijd voor een praatje. Een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vivian
14 november 2021
Anoniem
10 november 2021
E
7 november 2021

Bezorgtijd was erg lang, ruim 2 uur. Bezorger maakte netjes excuses en gratis ijs gekregen. Helaas miste een product, werd na ruim half uur alsnog bezorgd.

Pipo
5 november 2021

Prima jongens!

Sieny Mellema
31 oktober 2021

Zulke vriendelijke jongemannen, die boodschappen brengen.

Sieny Mellema
29 oktober 2021

Nee verbeterpunten. Zeer vriendelijke jongeman, die het brengt. Op tijd. Dus ik ben zeer tevreden.

Danny
28 oktober 2021

Duurde half uurtje langer dan ze zeiden maar ze komen wel en met goede en vriendelijke service 👌

Roel
26 oktober 2021
Sieny Mellema
26 oktober 2021

Snel, en een heel vriendelijke jongeman

Marten Elzinga
22 oktober 2021

Goede service en op tijd. Aardige bezorgers en vriendelijk. Nemen contact op als de bestelling niet helemaal goed is en bieden goede alternatieven.

roel
17 oktober 2021
Renate
17 oktober 2021

Allemaal toppers!🤩

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roel
9 oktober 2021

Op tijd, nette bezorger.

Renate
8 oktober 2021

Ondanks dat er een biertje kapot was gegaan vond ik ze vriendelijk en lief in het contact . Ze wilde nog speciaal terugkomen om dat biertje te brengen maar dat vond ik veel te gek. Geef me de volgende keer maar 1 extra :) jullie zijn toppers!

Bas
7 oktober 2021
Roel
5 oktober 2021

Niks te melden eigenlijk.

Sieny Mellema
30 september 2021

Telkens weer een heel vriendelijke jongeman aan de deur. Ik ben zeer tevreden.

Sieny Mellema
27 september 2021

Vriendelijke jongeman, redelijk snelle bezorging

Roel
26 september 2021

Beleefde bezorging, op tijd, heb wéér geen klachten potvrrrrr. :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

H
23 september 2021

Top

ilse
16 september 2021
Roden
15 september 2021

Bro, ze waren 15min vroeger dan afgesproken. dinsdag 21:45, werd 21:30. En de pils was koudt! F*ckng naizzz

Jan
29 augustus 2021

Top service ! Prijs kwaliteit super Altijd vrolijk die man

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J
24 augustus 2021
Venema
17 augustus 2021

Snelle service, super aardige jongeman!

J
7 augustus 2021

Snel bezorgd, helemaal super!

J. Gaastra
6 augustus 2021

Supersnelle levering, complete bestelling, vriendelijke en supertoffe bezorging. Bestellen bij de Nachtboodschap is zeker voor herhaling vatbaar!

Roel
3 augustus 2021

Lekker op tijd ondanks dat ik zeer laat had besteld, keurige bezorger alleen zat er een goudvis tussen de lekkere gefrituurde patat, ik denk dat dit zo hoort want die was best lekker :)

Marjan
1 augustus 2021

Lekker en snel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martijn
1 augustus 2021

Half uur later dan aangekondigd. ijs al aan het smelten.

Jeroen
27 juli 2021
Marjan
25 juli 2021

Lekker koel biertje bij rijsttafel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjan
21 juli 2021

Snel maar niet koud

Hans
19 juli 2021
Issy
14 juli 2021

Topbezorger en snelle service. Perfect voor die late night snackss

Nathalie
14 juli 2021

Waren een aantal producten niet werd netjes gebeld,ik zij dat maakt niet uit dus chees burger er bij en kruidenstokbroodje

Jeroen
13 juli 2021

Prima, mooi op tijd, prima producten, ga vaker bestellen!

Jun
10 juli 2021

Jullie zijn kanker homo's heb me geld nog steeds niet wacht maar

P V
4 juli 2021

Top dat jullie dr zijn man, maar bezorging is echt laat en jullie zijn slecht tot niet bereikbaar.

Rene
3 juli 2021

Bier en peuken wanneer je het nodig hebt. Wie kan daar nou problemen mee hebben?

Angelo
26 juni 2021

geen ah cola aanwezig gewoon 6 pack coca.cola.gehad

Kalasjnikov
21 juni 2021

Bezorgd wat ik wilde, mooi op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roel
17 juni 2021

Keurig op tijd, vriendelijke bezorging, de hete kippenboutjes waren heerlijk en de anti-roos shampoo ook

J. Beuving
14 juni 2021

Op een zondag avond, binnen twintig minuten voor de deur. Perfect.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roel
10 juni 2021

Wat iemand aan te merken heeft op deze service-dienst ie niet goed bij z'n hoofd, het is een éénmansbedrijf, logisch dat ie soms wat later komt, ik heb er aller respect voor, vriendelijke bezorging en mooi op tijd.Altijd :)

Roel
9 juni 2021

Prima!

Lies
7 juni 2021

Snel en goede service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

T
31 mei 2021

Half 3 bestelt. Is de bestelling niet geleverd. Hoe krijg ik m’n geld terug?

West
31 mei 2021

The Best Klaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
25 mei 2021
Louise
19 mei 2021

Ze waren wat laat, omdat ze een lekker band hadden. Kan gebeuren natuurlijk en dat geeft verder ook niet. Vriendelijke bezorgers!:-) Ik zou hier zo weer bestellen.

Roel
19 mei 2021

Vriendelijke bezorger was weer eens op tijd, wanneer komt ie nou es te laat, heb ik ook iets te mekkeren :)

Mieke
16 mei 2021

Top! Superhandig, snel bezorgd en vriendelijke bezorger.

Henk bierdrinker
15 mei 2021

Altijd toffe gasten. De producten maken ze niet zelf dus makkelijke 5 sterren daar haha.

Jan
15 mei 2021

Matig

Ciro
10 mei 2021
Roel
8 mei 2021

Ik wilde dat ik wat te zeuren had maar dat heb ik niet, keurig op tijd, nette bezorging :)

Anoniem
8 mei 2021

Het duurde erg lang, 2,5 uur voordat de bestelling werd bezorgd.

Marjan Sieling
5 mei 2021

Dik in orde

Roel
5 mei 2021

Zoals gewoonlijk.... bezorging op tijd, vriendelijke bezorger, ik weet alleen niet wat ie allemaal zei, hij verstond mij ook niet, haha, leuke conversatie dus, ga zo door jongens! :)

Ivo
3 mei 2021

snelle bezorging, bezorgtijd van de mail kwam perfect overeen met de tijd waarop de bestelling daadwerkelijk binnenkwam

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jose
16 april 2021

Goede snelle service

roel
14 april 2021

Al bezirgd voor ik het besteld had, geweldig :) Vriendelijke bezorging!

Iso
13 april 2021

Heel tevreden. Bij mijn eerste bestelling zat een artikel niet, dat hebben ze achteraf (in tweevoud) nog speciaal gebracht!

Dianne
11 april 2021

Snelle bezorging met de juiste producten, ook lekker gekoeld :D

Wytske
6 april 2021

Bezorger kwam meer dan een uur later dan vermeld

Douwe 'bob' van der Meer
28 maart 2021

Super mooi, supersnel; I don't have enough superlatives to describe your service. Thank you. Ahhh yes. The plastic bag only cost 5 cents, that's a steal. "Fast and discreet" Zodoende sprak mevrouw de VZ.

Jonna
25 maart 2021

Prima service, mooi optijd geleverd👍🏻

Anoniem
25 maart 2021
Anoniem
22 maart 2021

Producten waren goed van kwaliteit en hebben een goede prijs. Helaas was de bezorging wat vertraagd. Aardige bezorger, ook de persoon aan de telefoon was erg vriendelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arjan
19 maart 2021

Duidelijk op site.nu

Martijn
15 maart 2021

Twee keer besteld en alles netjes geleverd en ook behoorlijk snel!

M. Postma
14 maart 2021

Bezorging was een uur later dan de geschatte bezorgtijd, uiteindelijk twee uur gewacht. Twee keer erachteraan gebeld, beide keren geen excuses of nieuwe accurate bezorgingstijd.

tarzan
9 maart 2021

kwam eerder dan was aangegeven, top

Abdul
8 maart 2021
Aileen
3 maart 2021

Snel geleverd👌

Renee
1 maart 2021

Hoi! Ik schrijf niet vaak een vervelende review maar we bestelde ijsjes, en dit kwam bijna 2 uur later gesmolten aan. Dat was helaas niet wat we er van gehoopt hadden. Hopelijk de volgende keer beter

DNB is baas
25 februari 2021

Altijd nette bezorger echte strijders, netjes op tijd. Dankzij de strijders van DNB hoe ik niet naar de winkel!!!!! So vanuit kade!!!

Roel
23 februari 2021

Keurig op tijd, vriendelijke bezorging, geen gemekker.

Arjan
22 februari 2021

Ik kreeg te horen dat ik iets verkeerd had gedaan, namelijk sigaretten tellen niet mee voor het minimumbestelbedrag van 10 euro. Als dat zo is, waarom kan ik dan uberhaubt afrekenen? Ik had geen idee Bezorger was 20 min te laat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eil
21 februari 2021

Bijna anderhalf uur later bezorgd dan besproken.

Martijn
14 februari 2021
Marijke
14 februari 2021

Ik vind dat jullie sneller de bestelling kunnen leveren. En wat liever kunnen zijn.

Olaf
14 februari 2021
Kkeizer
13 februari 2021
Stijn
12 februari 2021

Bezorging was snel. Maar ik had blijkbaar een verkeerde bestelling gedaan (wat niet aangegeven stond). Later werd ik op een agressieve manier gebeld dat ik een nieuwe bestelling moest plaatsen om mn bestelling te krijgen....

Daimy
10 februari 2021

Super service!

Anoniem
10 februari 2021
Roel
7 februari 2021

Ondanks het afgrijselijke weer was de vriendelijke bezorger op tijd, niks te klagen dus , beslist niet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Brinkema
7 februari 2021

Met het slechte weer toch op de afgesproken tijf

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
7 februari 2021

De sigaretten die ik had besteld waren niet meegeleverd en de telefoon werd niet opgenomen.

Xxxx
7 februari 2021

Top!

Chris
6 februari 2021

Het was er al in een kwartier! Super

Marco
2 februari 2021

Snelle bezorging. Aardige bezorger. Sigaretten waren op gelukkig zijn jullie er voor de nood in deze tijd dat ze aan de deur bezorgd worden. Veel keuze uit snacks mooi man 💯👍

Daf
2 februari 2021

Altijd super top!!! Maar miss een beetje verwachtingsmanagement aanpassen, op de site staat binnen 30 mij. Maar duurt meestal langer dan een uur, komt nu vast door de drukte wat ik begrijp, maar pas dan even de site aan. Zodat iedereen weet hoelang het duurt. Maar altijd hele vriendelijke service en voor de rest helemaal top!!

Rebekka
28 januari 2021

Top service

Mike
27 januari 2021
Jhon
27 januari 2021

Jullie zijn echt strijders man, dat deze shizzle bestaat, en die bezorger is ook echt strijder

Jesse
27 januari 2021

Iets te laat, maar goed gecommuniceerd verder

Anoniem
24 januari 2021
mama
20 januari 2021

supersnel bezorgd en het klopte ook nog allemaal. zal er zeker vaker bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Miesje
19 januari 2021

Snelle service en klantgericht

Yusef
11 januari 2021

Waren wat vergeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Aileen
10 januari 2021

Snelle bezorging, echt super 👍

Mr
4 januari 2021
Ies
3 januari 2020
Chris
2 januari 2020
Aswin Vos
27 december 2020

Prima! Snel, alles geleverd, vriendelijke bezorger. Dit doen we vast wel weer als we last minute wat nodig zijn. Enigste wat ik mis in het assortiment zijn groentes en vlees

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ivo
25 december 2020

Alles was in orde behalve dat er 1 paprika chips zag ontbrak.

Shumi
22 december 2020

Snelle levering en naar wens👍🏾

Mike
20 december 2020

Altijd perfect en vriendelijk :)

Simone Broekman
13 december 2020

Super goede service en snel, ook erg vriendelijk personeel. Dikke aanrader dit👌🏼

I.Martinez
8 december 2020
Hilda
5 december 2020

Snel en goed afgeleverd!

JB
2 december 2020
rubi
30 november 2020

mijn bestelling was fout ik heb veel betaald voor weinig...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

riel
26 november 2020

Keurig op tijd , vriendelijke bezorger

Miguel
23 november 2020

Geweldig. Meest random dingen te koop hier. Allemaal mooi en prima snel.

Mariëlle
20 november 2020

Normaal gaat het vrij snel en wordt alles geleverd. Helaas duurde het vandaag erg lang en ontbrak er 1 product.

Vito
16 november 2020

Top service, top bezorger. Thanks!

Marcel
6 november 2020

Gewoon Top..!

Yo
28 oktober 2020

Life saver! Super snel bezorgd ook.